Autoclav sterilizare clasa B PREMIUM 8L

In stoc
SKU
180221
Brand
premium

DISPONIBIL IN APRILIE

5.850,00 Lei

Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza 0735.551.424

Acest autoclav trebuie utilizat de medicii sau de personalul calificat. Este destinat pentru clinici, spitale, laboratoare, saloane de infrumusetare.
Sterilizatorul utilizeaza microprocesor cu sistem inteligent de control si are interfata ergonomica usor de utilizat, sigura si de incredere.
Parametrii si conditiile de sterilizare  vor fi afisate automat pe ecranul digital in timpul sterilizarii. Pentru a asigura precizia sterilizarii aparatul este dotat cu program de auto diagnoza si programe de auto protective in cazul in care apare o temperatura prea mare sau o suprapresiune.
In interiorul autoclavului exista un rezervor de apa reziduala pentru colectarea apei reziduale si a vaporilor pentru a se asigura ca autoclavul nu va polua mediul inconjurator
 .
 

Caracteristici:

- voltaj 230VAC, 50Hz, 2500VA 

- capacitatea camerei 8 litri;

- control computerizat;

- 3 tipuri de vacuum;

- vacuum fractionat;

- pompa de vacuum;

- valva electromagnetica;

- display LCD;

- imprimanta incorporata

- greutate: 44kg
- dimensiune: 56 x 44 x 36 cm

8 Programe de sterilizare presetate
Temp sterilizare:  105-134 grade Celsius
Timp sterilizare:  4-60 min
Timp uscare:  1-25 min 
Timp vacuum
  1-10 ori
Program de testare B&D / Helix / Vacuum
Program de 
curatare
Imprimanta si iesire USB
Rezervoare mari de apa din otel inoxidabil
Filtru bacterii calitate superioara


Garantie: 2 ani.

In pachet aveti inclus Certificatul de conformitate cu toate celelalte acte necesare.

Autoclavarea este cea mai sigura forma de sterilizare ! 

Conform legislatiei in vigoare  
OMS nr. 916/2016 pentru aprobarea Normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in unitatile sanitare publice si private, Anexa nr. 5 i Anexa nr. 3 cu Normele privind aprobarea structurii functionale a cabinetelor medicale in vederea autorizarii sanitare (aprobata prin O.M.S. nr. 915/23.12.1999 pentru completarea O.M.S. nr. 84/1998 privind autorizatia de libera practica medicala) toate unitatile sanitare (spitale, cabinete, saloane de infrumusetare) care folosesc instrumentar refolosibil au obligatia de a-l steriliza dupa fiecare utilizare.

Cumparati direct sau finantati-va achizitia prin intermediul partenerilor nostri, cu plata in 6 rate. Mai multe detalii la pagina online Efectuarea platii

Scrie propriul review
Evaluezi:Autoclav sterilizare clasa B PREMIUM 8L
Rating-ul tau

 

Comenzile plasate in magazinul nostru, HeliosDental.ro beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara sau in Bucuresti, la o comanda de minim 300 lei si sunt livrate cu ajutorul a doua firme de curierat partenere: Fan Courier (doar pentru Bucuresti) si Nemo Express (pentru orice alta localitate din tara).

Pentru comenzile sub 300 lei, taxa de curier este aproximativ 25 lei in functie curier, destinatie, volumul si greutatea coletului. Cele doua firme partenere asigura transportul produselor dumneavoastra rapid si in siguranta! 


CAT DUREAZA LIVRAREA

NEMO EXPRESS

Pentru comenzile a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Nemo Express. Comenzile plasate pana in ora 16:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara.


*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.

FAN COURIER

Pentru comenzile a caror destinatie este Municipiul Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Fan Courier. Comenzile plasate pana la ora16:00, de luni pana vineri, vor fi expediate si livrate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar transportul este GRATUIT la 300 lei. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.
*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate si livrate in prima zi lucratoare. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate LUNI.


LIVRARE URGENTA

Exclusiv pentru Municipiul Bucuresti, firma de curierat Fan Courier ofera serviciul de LIVRARE URGENTA care asigura livrarea produselor intr-o ora  de la plasarea comenzii. Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din Contact.  

 
LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru  livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat.

 

*Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, plata, etc.


Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online heliosdental.ro in urmatoarele situatii:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site.

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. 
In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare).
Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@heliosdentserv.ro

 

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de eticheta retur : formular_model.
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator (curier NemoExpress atat in Bucuresti cat si din tara) pe adresa punctului de lucru din Calea Rahovei 240, Sector 5, Bucuresti.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate


Iti oferim mai multe posibilitati pentru achitarea unei comenzi finalizate:


Alege-o pe cea mai convenabila:

Plata integrala prin card bancar, online sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata prin transfer bancar

 

Online in maxim 9 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la Banca Transilvania si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

star bt

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul heliosdental.ro si beneficiezi de:

  • pana la RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti – integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

  • In orice unitate Banca Transilvania
  • Online


Online plata integrala prin Card Bancar

  • Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.
  • Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).
  • Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima Securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma in care site-ul HELIOS DENTAL este inrolat.

 
Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Poti plati produsele comandate direct curierului, in momentul livrarii lor. 
Daca vrei sa iti ridici produsele din showroom, poti achita la sediul HELIOS.
In ambele cazuri, nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egala cu suma mentionata in mesajul de acceptare a comenzii.

Scadenta facturii se considera a fi:

  • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Plata prin transfer bancar

Daca alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile necesare platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci cand vrei sa achiti cu OP (ordin de plata):

Numele Companiei: Helios Dentserv SRL
Sediul: Calea Rahovei 240, sector 5, Bucuresti
Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: RO34763554
Nr.Reg.Com: J40/8512/2015
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Cont in RON: RO83 BTRL RONCRT 0303264201

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.