Radiologie

Radiologie

Radiografiile dentare sunt folosite de dentisti de cele mai multe ori, pentru ca pot dezvalui probleme ascunse ale danturii, ce nu pot fi vazute cu ochiul liber. Astfel, medicul stomatolog poate descoperi cu ajutorul radiografiei structuri dentare ascunse, mase benigne sau maligne, pierderi osoase sau chiar cavitati.

Imaginea radiografica este alcatuita dintr-o explozie controlata de radiatii cu raze X ce patrunde in structurile orale la niveluri diferite, in functie de densitatile anatomice regasite, inainte de a lovi filmul sau senzorul. Dintii par mai luminati deoarece ii patrund mai putine radiatii pentru a ajunge la film. Cariile dentare, infectiile sau alte modificari ale densitatii osoase si a ligamentelor parodontale par mai intunecate, deoarece razele X patrund mult mai usor in aceste structuri mai putin dense. In acelasi timp, restaurarile dentare (coroane, umpluturi) pot parea mai deschise sau mai intunecate, in funcție de densitatea materialului utilizat.

Un aparat pentru radiologie este o investitie costisitoare, dar care va poate aduce beneficii pe termen lung. Daca optati pentru achizitionarea unui astfel de aparat in cabinetul dumneavoastra stomatologic, veti putea reduce durata de executie a unei lucrari stomatologice, prin simplul fapt ca radiografia va va ajuta sa va dati seama mult mai repede despre natura problemei existente.

De multe ori, in lipsa unui aparat pentru radiologie in cabinet, pacientii trebuie sa se indrepte catre alte cabinete si, posibil ca acestia sa nu se mai intoarca. De ce nu ati vrea sa evitati acest lucru, prin simpla achizitionare a unui astfel de aparat in propriul dumneavoastra cabinet? Stim ca este o investitie ce va va scoate o suma considerabila din buzunar, insa suntem convinsi ca pe termen lung aceasta va da randamentul necesar pentru buna desfasurare a lucrurilor, iar dumneavoastra veti fi pe deplin multumiti de rezultat.

Iar HELIOS DENTAL este solutia potrivita pentru dumneavoastra!

1 Produs

pe pagina
Crescator

1 Produs

pe pagina
Crescator