Despre noi


Compania noastra are in vedere nevoile clientilor si urmareste sa le ofere servicii complete de cea mai buna calitate astfel:

  • Import si comercializare de consumabile si aparatura atat pentru cabinetele stomatologice cat si pentru laboratoarele de tehnica dentara.
  • Asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate.
  • Service autorizat si garantie pentru aparatura stomatologica.

Din 1993, mii de stomatologi la nivel național s-au bazat pe Helios Dental ca unul dintre principalii distribuitori de produse dentare. Ne mândrim cu oferirea aceluiași serviciu "fiecare client este unic" pe care a fost construită compania.

Fiecare reprezentant de vânzări Helios Dental răspunde fiecărui client ca și cum el sau ea ar fi singurul client. Această filozofie corporativă a ajutat la construirea lui Helios Dental într-unul dintre cei mai mari distribuitori dentari, cei mai de încredere din țară.

Scopul nostru nu este doar de a furniza produse în timp util. Ajutăm clienții noștri să reducă costurile de aprovizionare, să crească fluxul de numerar, să reducă la minimum cheltuielile administrative și să îmbunătățească managementul inventarului, oferind un produs extins, la prețuri accesibile, cu servicii unice și inovatoare. Reprezentanții noștri de vânzări și personalul Serviciului Clienți se mândresc cu relațiile personalizate pe care le-au dezvoltat, ceea ce le permite să înțeleagă mai bine nevoile specifice ale fiecărui client individual. Această relație unică, combinată cu expertiza noastră tehnologică, este cea care distinge Helios Dental de alți distribuitori.

Cu un stoc peste 30.000 de produse diferite în mai multe centre de depozitare și distribuție situate strategic în toată țara, asiguram disponibilitatea produselor și  reducerea costurilor de inventariere pentru clienții noștri. 

Site-ul nostru personalizat de cumpărare pe Internet oferă informații valoroase despre produse, achiziții, plăți și livrare. Practicile de grup pot utiliza site-ul nostru pentru a monitoriza activitatea de cumpărare a mai multor clinici. Clientul stabilește regulile de cumpărare în conformitate cu un contract negociat și poate avea încredere că clinicile sale individuale respectă aceste reguli. Informația în timp real este furnizată biroului de gestionare pentru aprobare și procesare. Acest sistem online permite practicilor de grup să-și gestioneze operațiunile de cumpărare fără o investiție majoră de capital în echipamente hardware și de comunicații.

Recunoscut ca fiind unul dintre primii zece furnizori pe Bucuresti, Helios Dental s-a dublat în ultimii cinci ani. Nu contează cât de mulți clienți noi deservim ... câti producători reprezentăm ... câte noi facilități de depozitare deschidem ... vom menține cele patru obiective cheie care au condus la succesul nostru:

  • Serviciul clienți de clasă natională - vom continua să ne străduim să facem fiecare experiență a clienților cu afacerea noastră, să depășească așteptările lor și să aducă valoare afacerii lor 
  • Inovarea tehnologică - vom investi în noi modalități de a crea și de a aduce valoare clienților, furnizorilor noștri și partenerilor 
  • Parteneriate - vom căuta să creăm parteneriate care să supraviețuiască testului timpului și să creeze loialitate și oportunitate continuă
  • Dezvoltarea angajatilor noștri - recunoaștem că oamenii noștri sunt cele mai importante resurse ale noastre și că vom oferi resursele și cultura în care ar putea crește

Prin mentinerea acestor principii si prin adoptarea oportunitatilor tehnologiei actuale, Helios Dental va continua sa serveasca clientii si sa-si mentina pozitia de unul dintre principalii distribuitori din industria dentara.