Articole Stiintifice

 • O noua ceramica
  O noua ceramica

  Ceramica BAOT este un produs nou pe piața din România, distribuit exclusiv de compania HELIOS DENTAL, această ceramică se remarcă prin proprietăți excepționale la un preț imbatabil. Deține o cotă de piață de 40% în Statele Unite ale Americii, fiind foarte apreciată și în Europa.

  BAOT s-a dezvoltat sănătos și are acum un atelier standard, un centru de cercetare și dezvoltare și un laborator de înaltă calitate. În calitate de întreprindere provincială de înaltă tehnologie, BAOT are oameni de știință, ingineri superiori, repatriați din străinătate. BAOT își îmbogățește continuu linia de produse, oferind nu numai cel mai bun serviciu clienților din întreaga lume, ci și ajutând clienții să creeze un spațiu valoric mai mare. În prezent, porțelanul dentar BAOT este disponibil în peste 70 de țări și regiuni, inclusiv in Romania.

  BAOT are diverse certificate globale, cum ar fi licența națională de producție, certificatul național de înregistrare a produselor, certificatele ISO 13485, CE, FDA și alte țări. În plus, compania are tehnologia de bază a prafului de porțelan, certificat de brevet de invenție și alte certificate de brevet.

  Helios Dental se implică zilnic în promovarea ceramicii BAOT către cabinetele de tehnici dentare din România. Majoritatea medicilor ce au testat deja ceramica BAOT sunt încântați de rezultatul obținut și de prețul oferit de distribuitor.

  Ce spun clienții în urma testării?

  "Am probat BAOT ceramics și apreciez foarte mult granulația fină și posibilitatea de modelaj foarte facilă, sunt încântat de posibilitatea de a lucra cu BAOT."

  "Am făcut proba ceramicii BAOT și sunt încântată de rezultat. Apreciez granulația foarte fină a ceramicii, aspectul estetic deosebit și culoarea finală."

  "Îmi place foarte mult aspectul estetic! Mă bucur că ceramica BAOT rezistă la mai multe arderi de corecție de brevet."

 • BIOTECK - lider în producția de materiale de augmentare osoasă
  BIOTECK - lider în producția de materiale de augmentare osoasă

  Compania Helios Dental este reprezentant BIOTECK exclusiv în România, oferă clienților săi o gamă largă de materiale de augmentare osoasă care sunt obținute în urma procesului patentat Bioteck: Zymo-Teck® de deantigenare enzimatică. Deantigenarea enzimatică presupune o metodă extrem de avansată de obținere a grefelor osoase și este bazată pe procese biotehnologice de ultimă generație. Procesul de deantigenare enzimatică are două avantaje majore: temperatura aplicata este de 37 grade Celsius si procesul este selectiv. Aceste proprietăți contribuie la unicitatea produselor Bioteck.

  Bioteck este lider în producția de materiale de augmentare osoasă și a dezvoltat exclusiv procesul de deantigenare Zymo-Teck.

  Spre deosebire de alte procese de deantigenare bazate pe tratamente la temperaturi ridicate, ori folosind diverși solvenți chimici, Zymo-Teck utilizează enzime, proteine naturale capabile să îndepărteze cu precizie și selectiv diverse substanțe nedorite făcând astfel țesuturile biocompatibile și lipsite de reziduuri. De asemenea, Zymo-Teck prezervă moleculele utile, precum colagenul în structura sa naturală și datorită faptului că funcționează la temperaturi controlate nu modifică caracteristicile structurale ale țesuturilor.

  Bioteck are o mulțime de studii și articole științifice publicate, toate fiind colectate pe pagina web a Academiei Bioteck.

  Bioteck Academy este comunitatea inovatoare care promovează circulația și diseminarea cunoștințelor despre medicina regenerativă aplicată la stomatologie, chirurgie maxilo-facială, ortopedie și neurochirurgie. (Bioteck S.p.A., 2020)

  Bioteck Academy - case studies: https://www.bioteckacademy.com/en/case-studies/