Consumabile cabinet

Consumabile cabinet

HELIOS ofera o gama larga de consumabile stomatologice pentru toate tipurile de servicii medicale de acest gen. Lucram doar cu parteneri de top, de aceea produsele noastre va vor asigura o calitate de exceptie.

Cu totii ne dorim sa avem pacienti multumiti si fericiti, de aceea orice mic detaliu conteaza si poate face diferenta. Prin alegerea achizitionarii de produse consumabile cabinet stomatologie de pe site-ul nostru, va veti creste credibilitatea in fata clientilor, datorita atentiei la detalii pe care o oferiti.

Pentru serviciile de restaurare coronara, magazinul nostru online va pune la dispozitie materiale compozite, cimenturi, sisteme adezive, materiale provizorii si pentru finisare, sisteme de matrici si diga.

Pentru zona de protetica dentara, puteti gasi materiale pentru amprenta si retractie gingivala, pentru cimentarea definitiva, materiale pentru lucrari provizorii sau pentru reconstruiri de bonturi.

Zona de endodontie este si ea asigurata, furnizand pentru aceasta materiale folosite pentru opturarea provizorie sau definitiva a canalelor, instrumentar medical dedicat, solutii medicamentoase sau sisteme de imobilizare dentara.


Categoria profilaxie va pune la dispozitie produse precum  geluri fluorizare, materiale pentru sigilare dentara sau revelatori de placa bacteriana.


Nici partea de protecție si dezinfecție nu trebuie neglijata, de aceea pe site-ul nostru veti regasi solutii dezinfectante omologate, echipamente de protectie medic si tot ceea ce este nevoie pentru a asigura protectie pacientului dumneavostra (bavete, aspiratoare, sisteme diga, pahare unica folosinta, etc).

Categoria dedicata zonei de chirurgie si implantologie va ofera o gama diversificata de produse, precum ata si ace sutura, hemostatice, materiale de augmentare osoasa, instrumentar chirurgie respectiv sisteme de implanturi.

Produsele 1-9 din 509

pe pagina
Crescator

Produsele 1-9 din 509

pe pagina
Crescator