X-MIND TRIUM PAN 3D + X-Mind UNITY + SOPIX INSIDE

In stoc
SKU
176892

STOC LA FURNIZOR

264.500,00 Lei

Pret fara TVA

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza 0729290888

 

X-MIND TRIUM PAN 3D

BONUS: X-Mind UNITY + SOPIX INSIDE 

VIZUALIZARE REMARCABILĂ PENTRU CELE MAI EXIGENTE REZULTATE

ACTEON® prezintă noul panoramic dentar X-MIND® TRIUM ce poate fi upgradat la 3D (CBCT) și/sau cefalometrie. Acesta are gamă întreagă a marimilor medii ale FOV pentru a ușura examinările 2D și 3D.

 

BENEFICII PRODUS

O IMAGINE DE CALITATE RIDICATĂ

X-MIND® TRIUM este echipat cu un algoritm de achiziție și reconstrucție ce asigură o imagine uniformă și de cea mai bună calitate pe toate axele de vizualizare.

SOFTWARE 3D DE NIVEL ÎNALT

Acteon Imaging Suite oferă funcționalități avansate și o experiență intuitivă de navigare cu ajutorul mouse-ului.

PROGRAM PENTRU PLANIFICAREA INSERĂRII UNUI IMPLANT DENTAR

X-MIND TRIUM este un instrument cheie pentru planificarea tratamentului și procedurilor ulterioare.

X-MIND TRIUM furnizează o imagine clară a arcadei pacientului afișând imagini 3D extrem de detaliate ale anatomiei pacientului fiind necesară o singură expunere.

X-MIND TRIUM permite o evaluare precisă a densității osoase și a structurilor anatomice  pentru a insera un implant dentar.

În plus, imagistica 3D permite alegerea mărimii și formei implantului dentar în funcție de morfologia pacientului.

X-MIND TRIUM oferă imagini foarte clare și precise pentru secțiunile transversale, calculul volumului de biomaterial necesar pentru operația de sinus-lift dar și operație asistată mulțumită software-ului Acteon imaging Suite.

 

X-MIND UNITY

UNDE CALITATEA DEVINE FRUMUSEȚE

Descoperiți X-MIND UNITY™, succesorul lui X-MIND DC™, faimoasa unitate intraorală infailibilă. Având un stil elegant alături de o tehnologie ACE patentată de ultimă generație, X-MIND UNITY ridică ștacheta generatoarelor de radiații la un nou nivel. Nicio altă unitate nu a atins nivelul de precizie și protecție a pacientului pană acum.

BENEFICII PRODUS

O IMAGINE CLARĂ ȘI ÎN CONTRAST

X-MIND UNITY® are un spot focal de 0.4 mm. Unitatea are câteva setări radiologice selectabile notabile:
- Tensiunea anodică (60, 65 și 70 kV)
- Curentul anodic (de la 4 la 7 mA)
 Acești parametri asigură o imagine clară si în contrast.

CU PÂNĂ LA 52%* MAI PUȚINĂ RADIAȚIE DATORITĂ ACE® * DIMINUARE VARIABILĂ ÎN CONCORDANȚĂ CU MORFOLOGIA PACIENTULUI.

Această tehnologie aplicată lui X-MIND UNITY permite senzorului Sopix Inside să pornească și să oprească generatorul, evitând astfel riscul de supra-expunere a imaginii și a pacientului dar și repetarea expunerilor.

Pacientul va primi doar doza necesară, adaptată morfologiei sale dentare.

SIGURANȚĂ PRIN TRASABILITATE

Doza primită de către pacient apare pe ecranul panoului de comandă după fiecare expunere.

Cu SOPIX INSIDE, această doză este înregistrată în dosarul pacientului din SOPRO-Imaging , asigurându-se așadar o permanentă trasabilitate.

 

CARACTERISTICI PRINCIPALE

- 3 lungimi ale brațului sunt disponibile.

- Mişcarea este fluidă şi se obtine fără efort sau stres.

- Flux de lucru și confort mult îmbunătățit datorită integrării senzorului.

- Cu până la 52% mai puțină radiație

- Trasabilitate exclusivă prin Sopro Imaging software. Doza primită de către pacient (DAP) este automat înregistrată.

 

SOPIX - SOPIX² INSIDE

ATÂT DE UNIC, ATÂT DE SIGUR

SOPIX2 inside* este integrat direct în sistemul intraoral X-MIND unity® și face ca protecția pacientului să fie cea mai mare preocupare a noastră. 

 

BENEFICII PRODUS

GATA CU RADIAȚIA INUTILĂ DATORITĂ TEHNOLOGIEI ACE®

Integrarea senzorului în sistemul intraoral X-MIND unity, combinat cu tehnologia ACE , oferă un sistem unic de comunicație.

Atunci când SOPIX2 inside a recepționat destulă energie pentru a furniza o imagine de calitate, acesta trimite trimite un semnal sistemului intraoral să oprească emisia de radiații X.

PROTECȚIE OPTIMĂ PENTRU PACIENTUL DUMNEAVOASTRĂ

Tehnologia ACE® integrată în senzorul SOPIX2 INSIDE alături de X-Mind Unity, minimizează expunerea pacientului la radiații X.

Pacientul primește doar doza adaptată morfologiei sale dentare, lucru ce îl protejează de radiații inutile.

Tehnologia ACE reduce doza administrată pacientului cu până la 52% în comparație cu o expunere standard.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

- Mediu de lucru ergonomic și bine organizat.

- O comunicație unică între senzorul SOPIX inside și unitatea intraorală X-MIND unity prin intermediul tehnologiei ACE.

- Pacientul primește doar doza necesară, adaptată la morfologia sa dentară, protejându-l de supraexpunere inutilă.

- ACE reduce doza administrată pacientului cu până la 52% comparativ cu o expunere standard.

- Trasabilitate exclusivă prin Sopro Imaging software.

- Doza primită de către pacient (DAP) este automat înregistrată!

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul: 0722.487.781

 

Scrie propriul review
Evaluezi:X-MIND TRIUM PAN 3D + X-Mind UNITY + SOPIX INSIDE
Rating-ul tau

 

Comenzile plasate in magazinul nostru, HeliosDental.ro beneficiaza de transport unic oriunde in tara sau in Bucuresti  si sunt livrate cu ajutorul a doua firme de curierat partenere: Fan Courier (doar pentru Bucuresti) si Nemo Express (pentru orice alta localitate din tara).

Pentru toate comenzile, taxa de curier este aproximativ 25 lei in functie curier, destinatie, volumul si greutatea coletului. Cele doua firme partenere asigura transportul produselor dumneavoastra rapid si in siguranta! 


CAT DUREAZA LIVRAREA

NEMO EXPRESS

Pentru comenzile a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Nemo Express. Comenzile plasate pana in ora 16:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara.


*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.

FAN COURIER

Pentru comenzile a caror destinatie este Municipiul Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Fan Courier. Comenzile plasate pana la ora16:00, de luni pana vineri, vor fi expediate si livrate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda.Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.
*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate si livrate in prima zi lucratoare. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate LUNI.


LIVRARE URGENTA

Exclusiv pentru Municipiul Bucuresti, firma de curierat Fan Courier ofera serviciul de LIVRARE URGENTA care asigura livrarea produselor intr-o ora  de la plasarea comenzii. Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din Contact.  

 
LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru  livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat.

 

*Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, plata, etc.


Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online heliosdental.ro in urmatoarele situatii:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site.

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. 
In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare).
Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@heliosdental.ro

 

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de eticheta retur : formular_model.
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator (curier NemoExpress atat in Bucuresti cat si din tara) pe adresa punctului de lucru din Calea Rahovei 240, Sector 5, Bucuresti.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate


Iti oferim mai multe posibilitati pentru achitarea unei comenzi finalizate:


Alege-o pe cea mai convenabila:

Plata integrala prin card bancar, online sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata prin transfer bancar

 

Online in maxim 9 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la Banca Transilvania si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

star bt

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul heliosdental.ro si beneficiezi de:

  • pana la RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti – integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

  • In orice unitate Banca Transilvania
  • Online


Online plata integrala prin Card Bancar

  • Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.
  • Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).
  • Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima Securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma in care site-ul HELIOS DENTAL este inrolat.

 
Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Poti plati produsele comandate direct curierului, in momentul livrarii lor. 
Daca vrei sa iti ridici produsele din showroom, poti achita la sediul HELIOS.
In ambele cazuri, nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egala cu suma mentionata in mesajul de acceptare a comenzii.

Scadenta facturii se considera a fi:

  • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Plata prin transfer bancar

Daca alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile necesare platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci cand vrei sa achiti cu OP (ordin de plata):

Numele Companiei: Helios Dental S.R.L.
Sediul: Calea Rahovei nr.240, Corp C, parter, Camera 72, Sector 5, Bucuresti
Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: 42285230
Nr.Reg.Com: J40/2374/2020
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Cont in RON: RO61 BTRL RONCRT0541751901

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Promotii