OS GRANULAR MIX, GRANULE 0,5 - 1mm BGM-05 (0.5g)

In stoc
SKU
168637
Brand
bioteck
221,00 Lei

Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor? Apeleaza 0729290887

Bioteck, lider in productia de materiale de augmentare osoasa a dezvoltat exclusiv procesul de deantigenare Zymo-Teck. Spre deosebire de alte procese de deantigenare bazate pe tratamente la temperaturi ridicate, ori folosind diversi solventi chimici, Zymo-Teck utilizeaza enzime, proteine naturale capabile sa indeparteze cu prezicie si selectiv diverse substante nedorite facand astfel tesuturile biocompatibile si lipsite de reziduuri.
Deasemenea, Zymo-Teck pastreaza moleculele utile precum colagenul in structura sa naturala si, datorita faptului ca functioneaza la temperaturi contralate, caracteristicile structurale ale tesuturilor nu sufera modificari .
Materialele de augmentare osoasa Bioteck sunt obtinute din tesut osos ecvin tratat Zymo-Teck. Acesta permite eliminarea completa a antigenilor din tesut fara a-i modifica componenta minerala. Avand componenta minerala nemodificata devine endogen pentru osteoclaste, iar grefa va fi remodelata in totalitate si in final complet inlocuita de noul tesut osos al pacientului.


BIO-GEN este un produs osteoconductiv natural fara colagen, fara antigeni, de origine animala, ecvina, care se resoarbe complet
. BIO-GEN garanteaza o osteogeneza cu un grad ridicat, datorita absentei procesului de calcifiere in procedura de prelucrare. Acest produs este obtinut printr-un procedeu de deantigenare la 37 grade C. 
Tesutul osos final constituit din matrice minerala osoasa cu structura anatomica nemodificata tip granule mix: cortical si spongios
Materialul de augmentare osoasa obtinut din amestecul componentelor corticale si spongioase este indicat pentru reconstructii de dimensiuni medii, in cavitati cu 3-4 pereti. Perioada de resorbtie a granulelor spongioase este de 4-6 luni, iar a celor corticale de 8-12 luni (timpul de remodelare este aproximativ, deoarece, pe masura ce are loc procesul de remodelare mediata celular, timpul total de substitutie depinde de starea anatomica initiala: raportul dintre suprafata osoasa vitala si volumul grefei osoase). Componenta corticala necesita mai mult timp pentru a fi remodelata datorita densitatii sale mai mari. Remodelarea va fi in orice caz, totala (substituentul osos va fi inlocuit cu noul os format).

Indicatii:
 • Alveole post-extractionale intacte, pentru a pastra peretele vestibular, anticipand plasarea implantului.
 • Sinus lift (tehnica traditionala Misch)
 • Completarea spatiului crestei alveolare in urma augmentarii prin tehnica Split Crest
 • Pentru completarea spatiilor ramase intre blocurile adiacente dupa o augmentare de tip onlay.

De asemenea acest material de augmentare osoasa poate fi folosit si pentru:

 • Defecte parodontale (orice tip)

 • Periimplantita

 • Sinus Lift, metoda Summers


Forma de prezentare:
 • Material de augmentare osoasa granular, 0.5-1mm, sterilizat prin radiatii beta la 25 kGy, disponibil in  flacon 0.5 gr.
Scrie propriul review
Evaluezi:OS GRANULAR MIX, GRANULE 0,5 - 1mm BGM-05 (0.5g)
Rating-ul tau

 

Comenzile plasate in magazinul nostru, HeliosDental.ro beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara sau in Bucuresti, la o comanda de minim 300 lei si sunt livrate cu ajutorul a doua firme de curierat partenere: Fan Courier (doar pentru Bucuresti) si Nemo Express (pentru orice alta localitate din tara).

Pentru comenzile sub 300 lei, taxa de curier este aproximativ 20 lei in functie curier, destinatie, volumul si greutatea coletului. Cele doua firme partenere asigura transportul produselor dumneavoastra rapid si in siguranta! 


CAT DUREAZA LIVRAREA

NEMO EXPRESS

Pentru comenzile a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Nemo Express. Comenzile plasate pana in ora 16:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara.


*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.

FAN COURIER

Pentru comenzile a caror destinatie este Municipiul Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat Fan Courier. Comenzile plasate pana la ora16:00, de luni pana vineri, vor fi expediate si livrate in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar transportul este GRATUIT la 300 lei. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.
*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate si livrate in prima zi lucratoare. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00 vor fi expediate si livrate LUNI.


LIVRARE URGENTA

Exclusiv pentru Municipiul Bucuresti, firma de curierat Fan Courier ofera serviciul de LIVRARE URGENTA care asigura livrarea produselor intr-o ora  de la plasarea comenzii. Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din Contact.  

 
LIVRARE IN AFARA TARII

Pentru  livrarile externe, costul livrarii difera in functie de greutatea coletului si de destinatie iar durata livrarii va fi de minim 3-5 zile. Costurile de transport se calculeaza dupa procesarea comenzii, astfel incat sa fie cunoscute greutatea si volumul coletului. In astfel de cazuri, agentii Customer Service va vor sta la dispozitie cu informatii despre livrare si taxe de curierat.

 

*Un operator va va suna sa confirme fiecare comanda, cu aceasta ocazie fiind stabilite modalitatea de livrare, plata, etc.


Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online heliosdental.ro in urmatoarele situatii:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site.

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator. 
In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor (doua zile lucratoare).
Cumparatorul poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.

Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail comenzi@heliosdentserv.ro

 

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de eticheta retur : formular_model.
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator (curier NemoExpress atat in Bucuresti cat si din tara) pe adresa punctului de lucru din Calea Rahovei 240, Sector 5, Bucuresti.

Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate


Iti oferim mai multe posibilitati pentru achitarea unei comenzi finalizate:


Alege-o pe cea mai convenabila:

Plata integrala prin card bancar, online sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Plata prin transfer bancar

 

Online in maxim 9 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la Banca Transilvania si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

star bt

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul heliosdental.ro si beneficiezi de:

 • pana la RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti – integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • In orice unitate Banca Transilvania
 • Online


Online plata integrala prin Card Bancar

 • Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.
 • Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard(inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).
 • Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima Securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma in care site-ul HELIOS DENTAL este inrolat.

 
Plata numerar, prin intermediul curierului sau la sediul HELIOS DENTAL

Poti plati produsele comandate direct curierului, in momentul livrarii lor. 
Daca vrei sa iti ridici produsele din showroom, poti achita la sediul HELIOS.
In ambele cazuri, nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egala cu suma mentionata in mesajul de acceptare a comenzii.

Scadenta facturii se considera a fi:

 • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
 • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Plata prin transfer bancar

Daca alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile necesare platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci cand vrei sa achiti cu OP (ordin de plata):

Numele Companiei: Helios Dentserv SRL
Sediul: Calea Rahovei 240, sector 5, Bucuresti
Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: RO34763554
Nr.Reg.Com: J40/8512/2015
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Cont in RON: RO83 BTRL RONCRT 0303264201

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Promotii